SKI TO FORK DAYS 01 30.01.-01.02.25 "Pasta, Vino & Dolce Neve​"

SKI TO FORK DAYS 02 28.03.-30.03.25 "Food of the future"

“Come to the Arlberg and let us draw culinary traces together in the snow-covered mountain world. Be part of the adventure!”

SKI TO FORK DAYS 01
30.01.-01.02.25
"Pasta, Vino & Dolce Neve"

SKI TO FORK DAYS 01 vom 30.01.-01.02.25 „Pasta, Vino & Dolce Neve“ bringt Tom Vau, Skiführer und Feinschmecker uns mit auf eine Reise zum Arlberg – einem der renommiertesten Skigebiete der Alpen. Hier verschmelzen atemberaubende Abfahrten mit den genussvollen Seiten der Alpenkultur zwischen Österreich und Italien: köstliche Pasta, edle Weine und drei Tage Dolce Vita.

Tom entdeckt nicht nur die besten Runs und Geheimtipps des Arlbergs, sondern auch die kulinarischen Highlights, die diesen Ort zu einem Paradies für Gourmets machen. Von traditionellen Tiroler Gerichten bis zu feinen Weinen aus den italienischen Alpen – bei Ski to Fork Days 01 geht es um mehr als nur um Skifahren. Es ist eine Feier der Alpen, des guten Geschmacks und des Genusses.

SKI TO FORK DAYS 02
28.03.-30.03.25
"Food of the future"

SKI TO FORK DAYS 02 30.01.-01.02.25 ist das wunderbare Zusammenspiel zwischen guided freeriding/ski tours am Arlberg mit Tom Vau und Culinary with René Zimmermann far away from the mainstream. The Arlberg a mecca for off-piste skiing combined with exciting cuisine, is a wonderful fusion to Sport/Culinary/Nature in den Bergen voll genießen zu können. Als langjähriger Skiguide führe ich Schneesportbegeisterte sicher und abgestimmt auf Ihr Können durch die Arlberger Bergwelt. Im Anschluss dürfen wir auf Übernachtungen in einer einfachen Berghütte René Zimmermanns Kochkunst genießen und bestaunen. Wir freuen uns auf Ihre Kontaktaufnahme und auf mit Sicherheit schöne Stunden und Momente in der beeindruckenden Bergwelt des Arlbergs, die Grenze zwischen Vorarlberg und Tirol.

SKI-TO-FORK DAYS

30.01. - 01.02.25
28.03.-30.03.25

Program

PREISE 2023

Day 1

The adventure starts

Meeting in the morning at the Arlberg and a short introduction to all participants. Afterwards avalanche training followed by a freeriding/ski tour with lift support (approx. 5h). In the afternoon we ski to our accommodation/hut and enjoy the evening together with great food.

Day 2

Guiding, Coaching, Ski to Fork

After a hopefully spectacular sunrise on the mountain, a great day of skiing awaits us today with additional technique coaching in the off-piste terrain (approx. 5h). Cosy lunch and in the evening return/ascent on skis to the hut with further culinary highlights.

Day 3

Guiding, Coaching, End of the adventure

Letzter Freeride-/Skitourtag mit Liftunterstützung und Technikcoaching im Gelände (ca. 5h). Am frühen Nachmittag verabschieden wir uns von den diesjährigen SKI TO FORK DAYS 2025.

PRICES 2025

30.01.-01.02.25

from € 990
3 DAYS
  •  

SINGLE DAYS

ON REQUEST
  • .

28.03.-30.03.25

from € 990
3 DAYS
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SINGLE DAYS

ON REQUEST
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Menu

SKI TO FORK DAYS 01 30.01.-01.02.25 "Pasta, Vino & Dolce Neve​"

  • Breakfast: Coffee, tea, oatmeal, fruit, ham, cheese, bread, eggs
  • First dinner: 
  • Bruschette with tomatoes and basil
  • Homemade gnocchi with green pesto and walnuts
  • Apple cake
  • Second dinner:
  • Antipasto
  • Homemade tagliatelle al sugo
  • chocolate cake
  • selected Italian red and white wines

SKI TO FORK DAYS 02 28.03.-30.03.25 "Food of the future"

  • Breakfast: Coffee, tea, oatmeal, fruit, ham, cheese, bread, eggs
  • First dinner:        
  • Jerusalem artichoke soup with mushrooms
  • Local Lech trout with wintergreen
  • Venison and turnip radicchio gnocchi
  • Apple and walnut tart tartin
  • Second dinner:
  • Tortellini with mountain cheese and onion sauce
    Leek soup with sourdough bread
  • Crispy pork with root vegetables and potatoes
  • Curd cheese dumplings with fruit compote and zabaglione
  • selected natural wines

Menus are subject to change at short notice. Complete vegetarian options also possible. All information without guarantee and subject to availability.

Further informations

Requirements, Infos

  • The tours are suitable for all age groups.
  • Experience in off-piste skiing is mandatory.
  • Ascents with skins possible up to about 2.5h.
  • Enjoyment and interest in sports/culture/nature and culinary arts.
  • Open for overnight stays in simple huts with winter rooms.
  • ab 3-7 Personen

Included

  • Guiding, avalanche training and technique coaching in the backcountry by state-certified ski instructor and ski guide.
  • Overnight stay (simple huts with winter room)
  • Dinner with preparation and cooking demonstration
  • Small packed lunch for the ski day
  • Complete organisation.
  • Personal consultation in advance.

Additional costs

  • Arrival and departure
  • Lift tickets
  • own emergency equipment and ski material for off-piste.
  • Travel insurance

 

 

 

 

 

 

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